Mjekja amerikane bie në sexhde dhe zbulon ilaçin për këtë problem!

Kur ke marramendje, trupi humbet ndjenjën e ekuilibrit, por simptoma të tjera janë dhe të vjellat, lëvizjet anormale të syrit, humbja e dëgjimit etj. Specialistja Carol Foster ka sjell idenë e saj për të trajtuar marramendjen në shtëpi e cila ka pasur shumë sukses në kanalin e saj në YouTube .Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply