Mjekja 43-vjeçare me KORONAVlRUS i përIot të gjithë dhe ka një Iutje: SHlHNl v uajtjen në sytë e mi (Video)

Vi;rusi i fri kshem qe merr j ete nuk prek vetem te moshuarit, ndaj beni kujdes qe te gjithe.
Rastet e kane treguar, por me shume flet deshmia e kesaj mjekeje veterinare ne Itali, Daniela De Rosa, e cila ka zgjedhur te beje apel te forte per te gjithe indiferentet, per ata qe e kane marre ende lehte dhe te tjere qe u duket vetja te p aprekshem.
Ajo eshte me aparat oksigjeni dhe thote se para kor;onavi rusit gzonte shendet te plote. Nderkohe qe tregon se prej ditesh qe nuk mund t’i numeroje me po lu fton me vde kjen.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply