Ministri Vitia Thotë Se Të Prekurit Me Koronavirus Në Shqipëri Do T’i Strehojë Në Kosovë

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, sot në një takim të zhvilluar me ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemajl Minxhozi kanë diskutuar për bashkëpunimin midis dy shteteve në fushën e shëndetësisë si dhe për koordinim të aktiviteteve për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Në këtë takim, Ministri Vitia ka shprehur përkushtimin e tij dhe të Ministrisë së Shëndetësisë që qytetarëve të zonave veriore të Shqipërisë t’u mundësohet ofrimi i shërbimeve shëndetësore në institucionet shëndetësore të Kosovës, në komunat Gjakovë e Prizren. “Kjo është pjesë e një bashkëpunimi midis dy shteteve në shëndetësi, por edhe obligim vllezëror për të ndihmuar njëri-tjetrin”, tha Ministri Vitia.

Leave a Reply