Miloti Ish I Dashuri I Genta Ismajlit, Me Deklaratën E Tij I La Të Gjithë Njerëzit Me Gojë Hapur: E Tash Milioneri Do Ta…

Nga kjo dekl.aratë është h.abittur e gjithë estrada shqipëtare ku Miloti ish i das.huri i këngëtares Genta Ismajli ka tregguar ngja rjen qe ndo dhii disa vite më parë. Kur u n.dan përfundimisht duke i dhënë ffund një li.dhjee shumë vjeçare. Ai në një intervistë ka tr.egguar gjithëçka, ku thotë se e z.ura duke më tr.adh ttuar edhe atë me këngtarin shqipëtarë ku dhe tregon emrin e tij, ja deklarata e tij, Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply