Milioneri I Cili Ofron 300.000 Euro, Për Atë Që Pranon Të Martohet Me Vajzën E Tij!

Arnon Rodthong, 58 vjeç, i cili zotëron një fermë të begatë të frutave në provincën Chuphon, të Tajlandës jugore, ka marrë çështjen e së ardhmes e së bijës së tij Karnista në duart e veta. Në ofertën e tij të çuditshme, Rodthong nxjerr në pah se vajza e tij, që e ndihmon të drejtojë biznesin familjar, flet gjuhën angleze dhe … për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,kl amen dhe lexon itep lote lajmin i cili po le nam ne rrjete.

Leave a Reply