Milaim Zeka: “Unë duhet me u bo kryeministër sepse un…

Ish-deputeti i Kosoves, Milaim Zeka ka befasuar te gjithe me deklaraten e fundit. Sipas tij, kerkush nuk e meriton me shume se ai te behet kryeminister, pasi i vetmi ai nuk ben shaka me djersen e pooullit..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi dhe ndiiqni p amjet e milaim zekes
“Une duhet me u bo kryeminister. Kurti me fillim ja ka Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply