Milaim Zeka Jo Gjinja po edhe Gjaja kan mu habit qka ka me bo Albin Kurti

Këtë javë N’Kosovë Show ishin te ftuar Shkumbin Demaliaj i AAK-së. Ai tha se kjo qeveri është e zorit dhe se politikat e VV-së janë tipike komuniste.“Çdo gjë rrënuan për të ardhur në pushtet”, tha ai.Mysafire i dytë ishte edhe Milaim Zeka, që tha se taksa duhet hiqet menjëherë pasi këtë po e kërkojë amerikanët dhe “jo vetëm taksa po çdo gjë që kërkon Amerika duhet të bëhet në Kosovë!”Me poshte e keni vide on ku Milaim Zeka flet për Albin Kurtin dhe thotë… ndiqini pamjet me poshte ;.

Leave a Reply