Mezi Pritën Të Miratohej Ligji, Vajzat Lesbike Martohen Pas 6 Vitesh Dashuri

Ligji për martesat e së njëjtës gjini u miratua muajin e kaluar në Irlandën e Veriut. Dasma e parë e personave të së njëjtës gjini mes dy vajzave është realizuar në Irlandën e Veriut. Robyn Peoples, 26 vjeçe dhe Sharni Edwards, 27 vjeçe kurorëzuan dashurinë me martesë në qytetin Andrim. Dy vajzat vendosën të martoheshin pas…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply