‘Mësoji djalit shqip ose mos hajde më në shtëpi’, babai bën për 1 lek vajzën live

Iftuar sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty” ishte Nuredini i cili kishte ardhur nga Brindisi i Italisë për të shprehur një shqetësim mbi faktin që nipi i tij 6-vjeçar nuk flet shqip.
Vajza e tij, Ada është e martuar me një italian, Robertin me të cilin ka një djalë, Mikelen. Mirëpo 6-vjeçarit Ada nuk i ka mësuar shqip dhe kjo e shqetëson Nuredinin Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply