Mësojeni Urgjent Tani! Nuk Ka Shqiptar Që Nuk E Ka Qejf Dhe E Pi Dhallin, por a e dini se…

Për qindra vite me rradhë, kjo pije e veçantë është përdorur për të qetësuar sistemin gastrointenstinal. Shumë njerëz janë në mëdyshje nëse duhet t’i shtojnë kripë kosit të holluar ose jo.

Dhalla përgatitet nga kosi dhe uji, e në shumë raste i hidhet edhe kripë Dhalla është ndoshta një nga pijet më të lehta që mund të përgatitet në shtëpi. Mjafton të përzihen të gjithë përbërësit në sasi të ndryshme dhe do të përftoni dhallën e mirë e super të shijshme.

Dhalla është shumë e shëndetshme. Ajo nuk përmban sheqerna. Happni rek1amen poshtë dhe mesoni me shume.

E nëse ju pëlqen dhalla e kripur, atëherë duhet të dini që kjo pije është një mënyrë shumë e mirë për të marrë dozat e nevojshme të kripës kur dehidratoheni dhe humbisni shumë lëngje dhe kripëra.

Leave a Reply