MESAZH SENSIBIIIZUES… MOS E HUMBISNI! – LSHA NË NJË SUPERMARKET DHE PO DËGJOJA NJË SHITËS QË PO BISEDONTE ME NJË FËMIJË I CIII ISHTE 5 APO 6 VJEÇAR…

Isha në një supermarket dhe po dëgjoja një shitës që po bisedonte me një fëmijë i cili ishte 5 apo 6 vjeçar…

Shitësi i thoshte: “më fal djalosh por ti nuk ke para të mjaftueshme që ta blesh këtë kukull” Kurse djaloshi i drejtohej shitësit dhe me këmbngulje i thoshte: “A je i sigurtë që unë nuk kam para të mjaftueshme? Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply