Merr Kuptim Thënia “Më E Mirë Nëna Se E Bija”: Duda Balje Ia Kalon Edhe Të Bijës Me Bukuri

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje përveç se një femër e zonja është edhe mjaft e bukur dhe elegante. Duda i kushton rëndësi të madhe paraqitjes së jashtme, prandaj shpesh është e komentuar edhe në mediat rozë. Deputetja 42 vjeçare është nënë e dy fëmijëve, një vajze dhe një djalë.Në disa fotografi të publikuar përkrah të bijës, Duda lirisht mund të thuhet se i bën “konkurrencë” të bijës. shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply