Mërgimtari Shqiptar Kthehet Nga Amerika Pas 22 Vjetësh, Momenti Emo cio nal Kur Takon Vëllezerit Që I La Të Vegjël

Nga Bostoni i Amerikës pas 22 vjetësh shkeli në Kosovë.E për 45 vjeçarin Nazmi Berisha nga Gurbardhi i Malishevës është shumë emo ci onal momenti kur i përqafon vëllezërit që i kishte lënë shumë të vegjël, njofton Klan Kosova.Edhe e ëma e tyre, mes lotësh gëzimi mezi rrëfen përqafimin e tre bijve të saj pas kaq shumë vitesh.Mihanja u befasua edhe nga kërkesa e të birit me të hyrë në shtëpi, në fillim të këtij muaji.Vetë Nazmiu tregon se e pati të pa mundur të vinte më herët në vendlindje, pasi nuk e kishte nënshtetësinë amerikane. Shtyp ne rek laem dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply