Mërgimtari shpërthen në lot: Është marre çka janë duke na bërë (Video)

Gazetarja e emisoionit Alarm në Kanalin ATV ka intervistuar qytetarë se sa ka qenë paga e parë qe e keni marrë, shkruan Republika Online.

Mërgimtari u shfaq i mllefosur më gjendjen të cilen po gjendet Kosova si dhe është ankuar se nuk po i bëhet trajtim i mirë i Diaspores, ai filloj të qaj kur filloj të flas për të rinjët kosovarë që po e lëshojnë vëndin e po migrojnë në vende të ndryshme, po detyrohen të rinjë qe ta lëshojn vëndin me fakultete të perfunduara e të punojnë si pastrues në mergim, thotë ndër të tjerash mërgimtari/Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: