Mënyra Si I Gatuani Fasulet Është Shumë E G,Abuar, Ja Se Çfarë Duhet Të Bëni Për T’i Zier Brenda Orës

Po të pyesni 5 persona se si i gatuajnë fasulet, me siguri do të merrni 5 përgjigje të ndryshme. Disa mund t’u thonë se fasulet mund të ziejnë për 90 minuta, të tjerë mund t’u thonë se fillojnë t’i përgatisin një ditë përpara, apo të tjerë që i kriposin në fund të zierjes së tyre.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xoni laj.min e pl.ote. me po.shte..

Leave a Reply