Mentor Kurtishi Midis Serbisë I Këndon Adem Jasharit, “O Moj Serbi …”(Video)

Këngëtari i njohur, Mentor Kurtishi e ka kënduar Adem Jasharin në mes të Serbisë,shkruan veqshqip.info.

Ai ishte i shoqëruar me 3 shokë, ku edhe ata i ndihmuan Kurtishit në këndim.

“Oj Serbi o murin ta prisha, se mu m’thojnë oo Sali Berisha, o moj Serbi, murin ta kalli se mu m’thojnë o Adem Jashari”, këto janë vargjet që i këndon Kurtishi në Cacak të Beogradit duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply