“Menduam se ishte një kukull”- Shokët gjejnë në kanal trupin e pajetë të 5-vjeçarit shqiptar

Vetëm një çizme e kuqe ka mbetur në kanalin e vd ekjes ku humbi jetën vogëlushi 5-vjecar.Klodian Hashimi u gjet i mbytur më 29 shkurt.Dyshohet se prej dy javësh, trupi i pajetë i vogëlushit ka qëndruar në kanalin e ujërave të zeza me thellësi mbi 2 metër shumë pranë banesës së tij në Shkozë, ku edhe u zhduk papritur më 17 shkurt.Të gjithë kërkonin Klodin, por për ironi te fatit trupi i pajetë ndodhej pak metra larg shtëpisë ku drekën e së dielës u pa nga shokët e tij, të cilët në fillim menduan se ishte një kukull.Shoku që e gjeti: “E kuptova nga veshja. Isha me tre shokët e mi. Shokun tim e çova sipër të fliste me familjen e vet dhe unë ngela vetëm. Njoftova policinë, erdhën të gjithë policia. E nxorën, e morën dhe ikën. Në fillim unë e kam parë. Shiu e ka nxjerrë. Ka rënë shi dhe uji e ka ngritur sipër. Se lluca e kishte zhytur”.5-vjeçari ishte duke luajtur pasditen e 17 shkurtit në parkun e lojërave na zonën e Shkozës, por më pas i mbetur i vetëm në park është larguar drejt kanalit të ngushtë, pranë të cilit ka vazhduar lojën edhe për disa orë të tjera me të tjerë fëmijë ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply