Mendonte se kishte hyrë në menopauzë, gjyshja zbulon që ishte 6 muajsh shtatzënë

Një gjyshe 50-vjeçare, që mendonte se kishte hyrë në menopauzë, zbuloi se kishte mbetur shtatzënë.
Michele Hall dhe bashkëshorti i saj, që janë prindër të katër fëmijëve dhe gjyshër të dy nipave, zbuluan se prisnin një fëmijë të pestë.
50-vjeçarja prej muajsh kishte pasur shqetësime, por ia kishte lënë moshës ose menopauzës. Por kur bëri një test shtatzënie sa për të qenë e sigurt, mori vesh që ishte pothuajse 6-muajshe shtatzënë. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply