Mendoi Se Kishte Gurë Në Veshka, Gruaja Sjell Në Jetë Trinjakë

Një nënë e re ka marrë tro nditjen më të madhe të jetës së saj kur shkoi në spital duke menduar se kishte gurë në veshka por solli në jetë trinjakë.
Dannette Glitz, nga Dakoda e Jugut,SHBA nuk e dinte fare që ishte shtatzënë dhe mbi të gjitha nuk kishte asnjë nga simptomat dhe as i kishte ndjerë fëmijët t’i lëviznin në bark.
Në një postim në Facebook, Dannette shkruante:
Fillova të kisha dhimbje në shpinë dhe po më dukej si dhimbje e shkaktuar nga gurët në veshka. Durova deri të shtunën kur kisha aq shumë dhimbje sa që ulesha në krevat edhe qaja.” hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply