Me ta kput shpirtin: Zbulohet kush ështe personi që i mori je tën çiftit nga Prizreni

Çifti bashkë shortor i cili kishte ardhur para dy ditësh nga Suedia në Kosovë, u që llua për v,d.ekje me a,rmë zj’arri. I dyshuari për v’ra sjen e tyre është A.Hadri, djali i tyre, i cili ka ikur nga Kosova, pas v#rassjes mak,abre të prindërve.
Dy g ëzhoja të plu mbave dhe një pisto letë u gjetën në afërsi të tru pave të pa jetë të Suada dhe Durim Hadrit nga Prizreni. Çifti bashkëshortor shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply