Më Shiten Si Kafshë Te Maqedonasi Per 5 Mijë Euro Dhe Une … (VIDEO)

Jam nje vajze nga Kosova nuk do e beje publik emrin tim per arsye sigurie por nuk mund te rri pa e treguar historin time se si me shiten familjaret te shoku i tyre maqedonas ped 5000 euro, pasi me shiten ne fillim ai sillej mir me mua por pas disa muajve filloi te me dhunonte edhe ate dhune se’k”suale, nuk mund te duroja ato qe mi bente dhe vendosa qe ta… Shtype fotografin qe eshte menjehere posht tekstit dhe vazhdo te lexosh rrefimin..

Leave a Reply