Me Kamionë Të Mbushur Me Dasmorë, Kështu Bëheshin Dasmat Shqiptare Para 25 Vitesh

Me kalimin e viteve, festave dhe gëzimeve u janë zbehur kuptimet. Dekada më parë, populli shqiptar shquhej për dasma të mëdha, tani me modernizimin, duket se çdo gjë është bërë njësoj. Traditat çdo herë e më shumë po humbasin, ndërsa gjithçka ka mbetur janë kujtimet dhe nostalgjia për atë kohë. Në një video mund të shihni se si festoheshin dasmat në vitin 1995. Me kamionë të mbushur me dasmorë, me rroba të thjeshta, por me këngë e gëzime. shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply