Me ardhjen në pushtet, do të ndalohet “Ezani” nëpër xhami

“Prej orës 12:00 deri më ora 12:20 në Fakultetin e Drejtësisë, PATJETËR duhesh ti pauzosh ligjeratat në qoftëse nuk dëshiron të marrish ndezje në telat e zërit përshkak të thirrjes së lartë të zërit të inçizuar të hoxhës çka lishohet nga xhamia përballë….aq nga respektimi i ligjit për lejimin e decibelit në hapsirën publike Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply