Mbulohet Me Shami Deputetja Që Dikur Çmendte Kuvendin Me Veshjet E Ngushta: Agjëroj Që 7 Vjeç

Deputetja kosovare Duda Balje i ka habitur të gjithë kur është shfaqur me shami për të dhënë mesazhin e muajit të Ramazanit.E ftuar në një emision televiziv, ajo tregon edhe arsyet pse e ka bërë një gjest të tillë. Duda Balje tregon se është një besimtare e devotshme. Prandaj mbulesën me shami vendosi ta bëjë për namazin e teravive shty,p mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply