Mbahu o e shk.retë, moj nëna e zezë, familja e Mentorit në Shkodër hap dyert e m.ortit, mamaja e djalit deklaratë rrëq.ethëse

Familja Rexha ne Shkoder ka hapur dyert e m.o.rtit per nda.rjen nga jeta ne France te Mentor Rexha.Nena e tij Rukine Rexha duke folur per mediat i ka bere thirrje shtetit shqiptar qe ta zbardhe kete ngjarje.Sipas saj, “djali nuk ka kryer vetev.r.asje por eshte dh.unuar ne b.u.rg”.Thirrja e nenes se shkodrani ishte shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply