Marre, marre! Ku është shteti? Çmimet e produkteve nepër markete rritën deri në 200%

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, përmes një postimi në Facebook, ka treguar se si çmimi i një produkti të zakonshëm ushqimor, supë gjeli, është rritur për rreth 200%..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Prestreshi ka publikuar kuponin fiskal ku shihet se çmimi i supës, nga rreth 35 cent sa ka kushtuar deri para pak kohe, tashmë ka shkuar në 90 cent..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply