Mami Pse Më Le Në Jetimore”, Historia E Djaloshit Që Bëri Gjithë Publikun Të Qajë!

Nje histori e dhimbëshme shqipetare ku u ballafaquan ne emisionin Albana Osmanit pas shumë vitesh nëna me të birin e saj. Momentet ishin emocionuese historia edhe më shumë kur djali i kërkon nënës llogari se pse ishte i larguar nga shtëpia për në jetimore.Momentin mund ta ndiqni më poshtë duke sht ypur re,klamen dhe shikoni videon e plote me poshte. Pra shtypni ne rek lame dhe lexoni tep lote lajmin i cili gjithashtu merrni shperblimin i cili po ju pret poshte ne rek lam.

Leave a Reply