Mamaja Shkon Me Vajzën Në Muaj Mjalti, Kthehet Shtatzënë Me Dhëndrin

Një britanike tha se nuk do e falë kurrë mamanë e saj për atë që i bëri. Duket si një histori e pabesueshme ajo që i ndodhi Lauren Well. Mamaja, jo vetëm i mori burrin, por edhe mbeti shtatzënë me të dhe lindi një bebe fiks nëntë muaj pas muajit të mjaltit Lauren Wall, tashmë 34 vjeç u martua me punonjësin e aeroportit, Paul White në vitin 2004, kur ajo ishte 19 vjeç dhe sapo kishte lindur beben e tyre, një vajzë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh.

Leave a Reply