Makineria E Cila I Shkund Pemët Dhe Ua Mbledh Frutet / VIDEO

Makineria E Cila I Shkund Pemët Dhe Ua Mbledh Frutet EXPAND R5090 është një pëlhurë mekanike PVC që mund të zgjatet automatikisht deri në 11 metra. Kjo mundëson mbledhjen e 300 kg fruta brenda kohe sic janë ullinjët, bajamet, qershitë, portokajtë etj.

Në videon më poshtë mund të shikoni se si punon kjo makineri fantastike
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply