Mahnitëse! Si E Shpëtoi Papagalli Gruan Nga Bashkëshorti I Saj

Mahnitëse! Si e shpëtoi papagalli gruan nga bashkëshorti i saj “Ndihmë” dhe “Më lër të dal”, janë dy nga fjalët që përsëriste gjatë gjithë kohës një papagall në Florida të SHBA-së gjë e cila ka shqetësuar së tepërmi banorët e zonës, aq sa janë detyruar që të thërrasin menjëherë p0licinë. Banorët kanë menduar që britmat ishin të një gruaje e cila ishte duke kërkuar ndihmë dhe të shqetësuar kanë telefonuar Ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on E plote .

Leave a Reply