Mahmuti gjen zëvendësuese e Shyhretes, tani kjo këngëtare këndon me të

Tani kjo këngëtare e zëvendëson Shyhreten me Mahmutin.

Pasi që jemi në prag të vitit të ri 2020, emra të njohur të estradës kanë sjell projekte të reja muzikore dhe kanë marrë pjesë në programe festive.Në mesin e emrave të estradës nuk ka munguar edhe këngëtari i njohur Mahmut Ferati.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply