Lypësi I Del Para Policit, Nuk Kërkon As Para, As Ushqim. Ajo Që Ndodhi I Preku Të Gjithë! (Video)

Nju Jorku është një nga qytetet më të mëdha në botë. Një vend ku miliona njerëz nxitojnë dhe luftojnë me kohën: Ka takime që duhet të përmbushen, zotimet për t’u kryer dhe transporti publik që shpesh duhet kapur sa hap e mbyll sytë.Një vend ku të gjithë janë të humbur në punët e tyre dhe njerëzit rrezikojnë të humbasin atë që i dallon ato nga gjallesat e tjera: Humanizmin. Jo në kuptimin më të ngushtë të etimologjisë së fjalës, por si një koncept që përmban ndjenja fisnike, duke përfshirë edhe solidaritetin.Shty,pe rek.alme.n dhe vazhdo..

Leave a Reply