Lulja e uron kunatën me këtë imazh për ditëlindje…

Lulja e uron kunatën me këtë imazh për ditëlindje…

Lulja e Medës është një femër e zonja në të gjitha aspketet.Me veprime të shumta që bën, ajo është shpesh e mediave rozë, shkruan Duke qenë e lidhur ngushtë me familjarët e saj, ajo ndan imazhe të ndryshme për ndjekësit e saj.Këtë herë, Lulja e ka uruar kuantën e saj për ditëlindje, me foton më të mirë… ja dhe video per me teper hap foton apo v1deon ne vazhdim n diqni раmјеn.