Lulja E Medës E ‘Zjarrtë’ Me Fustanin E Portokalltë Dhe Trupin Ç Okollatë

Sot po martohet njëri ndër fotografët më të njohur në vend.Veton Osmani ka kurorëzuar dashurinë me bukuroshen Venera Osmani, çifti kanë organizuar një martesë madhështore ku po marrin pjesë shumë fytyra të njohura, shkruan “Kosovarja”.Vëmendje më të madhe merr gruaja e Medës e cila duket tejet seksi me një fustan të ngushtë me ngjyrë të theksuar Pos kësaj, Lulja rëndësi i ka kushtuar edhe lëkurës së trupit e cila po duket si qokolladë…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply