Lot e dh imbje: Përcillen në banesën e fundit nëna shqiptare me dy fëmijët, çfarë u gjet në banesë pas tr agjedisë

Familjarët, të afërmit dhe banorët e fshatit Ostren, në Bulqizë, po i japin lamtumirën e fundit nënës me dy fëmijët e saj, vajzën dhe djalin, të cilët humbën tr agjikisht jetën një ditë më parë.

Gazetari Enver Doçi raportoi live për “BalkanWeb” momente nga ceremonia mo rtore, ku banorë të shumë janë mbledhur për të përcjellë në banesën e fundit nënën me dy fëmijët Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet ndiqni..

Leave a Reply