lNTERVlSTA/ Sinan Hoxha tregon probIemet e martesës: Nuk kthehem dot në SHTËPl (Video)

Asokohe vetë këngëtari ishte beqar, teksa tani shprehet se jeta e tij është shndërruar fiks si në vargjet e asaj kënge.

Në një intervistë për “E show”, Sinani ka pranuar se jeta e tij ka ndryshuar plotësisht pas martesës, duke thënë me ironi se Andrra ia ka bërë “8 me 2” jo vetëm atij pot ë gjithëve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on.