Lindi Një Vajzë, 3 Persona Paraqiten Si Baballarë Në Repartin E Gjinekologjisë

Një histori e çuditshme ka ndodhur në Palermo të Siçilisë, në Itali.Gjithçka nisi kur në repartin e gjinekologjisë, erdhi në jetë një vajzë, ku pas lindjes së saj, u paraqitën në repart, tre aspirantë për baballarë.lQë të gjithë mbetën pa fjalë kur panë tre aspirantë të interesuar për të njëjtën grua dhe të njëjtën foshnje.Situata u bë tejet konfuze, duke bërë që të tre aspironin atësinë foshnjës.per me shum klik oni ne rek lamen me posht nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply