Lind bebja me flokë plotësisht të bardha: Mjekët e shokuar nuk po mund ta shpjegojnë si ndodhi kjo

Jemi mësuar të shohim fëmijë që lindin dhe nuk janë të njëjtë sikurse shumica e fëmijëve tjerë. Ata në fakt nuk janë të sëmurë dhe nuk vuajnë nga ndonjë çrregullim gjenetik, por thjesht janë ndryshe nga të tjerët. Por bebja Bence e lindur në Hungari, ka shokuar të gjithë në spital për faktin se ka lindur me shumë flokë në kokë. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply