Lidhja e dashurisë me Flor Mumajesin dhe tra dhtia e Romeos me Xheisarën! Ha.kmarrja e Jonida Maliqit, si i dha duart romancës pasionante (DETAJET)

E cilësuar si ikona e modës, Jonida Maliqi ka rrë.mbyer vëmendjen jo vetëm për stilin e saj, talentin në muzikë, por edhe për lidhjet dhe ndarjet e saj të vrullshme. Ishte i bu.jshëm lajmi që u shpërnda me shpejtësi tre vjet më parë, për ndarjen e Jonida Maliqit me ish-bashkëshortin e saj biznesmen, Gent Prizreni, me të cilin kishte 17 vjet martesë. рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply