Liberta: Nuk e marr një mashkull për burrë që e ka rrogën 200 euro

Liberta së fundmi ka dhënë një intervistë për emisionin “Thumb” ku e pyetur nga gazetari se nëse e do mashkullin me lekë apo jo, ajo ka dhënë troç një përgjigje që askush se priste.
“Më mirë një të dashur pa makinë dhe me era rozmarinë, apo një të dashur me një super makinë por që i vjen era trëndelinë?”, e pyet gazetari moderatoren.
“Ndalu veç pak, nuk mund të them që jam materialiste por nuk mund të them që kam qejf ta kem një të dashur me 200 euro rrogë”, рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply