“Lëre Bullicën, Meriton Dikë Më Të Mirë”, I Thanë Atij, Por Përgjigja E Saj I La Pa Ffjalë!

A duhet që vajzat me hundë të sheshtta të ndaahen nga i dashuuri nga një dettajë i tillë i paraqitjes?Pse?!
Edhe standardet e bukurisë ndryshojnë me kalimin e kohës.Për shembull,dikur shkëlqimi ishte shumë në modë,deri në atë pikë sa të konsiderohej një shenjjë e arist.okra.cisë.
E nje djalit i thanë qe te nddahett nga e dashuuraa e tij, sepse ishte shume e ttraashë, por pergjigja e saj i la pa ffjalë te gjitheeshtype rek,lamen nen kete shkrim dhe shiko lajmin me tutje.

Leave a Reply