Lanë pas fëmijët, humbin jetën teksa ktheheshin nga puna si çdo ditë. Dyshimet për ak sidentin që u mori jetën dy mësuesve

Një aks ident i rëndë rrugor ka ndodhur mesditën e së premtes në Memaliaj, ndërsa humbën jetën dy persona
Udhëtimi i përditshëm i katër mësuesve të shkollës në fshatin Krahës të Memaliaj, rezultoi fat al për dy prej tyre. Aksi denti tr agjik mësohet se ka ndodhur rreth orës 14:30, teksa 4 mësuesit ktheheshin nga shkolla ku ata punonin në njësinë administrative të Bashkisë Memaliaj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply