LAMTUMIRË DHIMBJE E TME,RSHME! JA SI TA KURONI NERVIN SHIATIK..!

Lamtumirë Dhimbje E Tme Rrshme! Ja Si Ta Kuroni Nervin Shiatik

Nervit shiatik ka të bëjë me dhimbjet në pjesën e poshtme të shpinës, në hapësirën e fundshpinës dhe këmbë, dhimbje që shfaqet krejt papritmas. Pos dhimbjes, ata që vuajnë nga nervi shiatik kanë edhe të djegura në këmbë. E shumë njerëz tentojnë që dhimbjen ta shërojnë me ndihmën e ilaçeve konvencionale, por ilaçet e tilla kanë afat jetëshkurtër. Shumë ekspertë përmendin edhe ushtrime, si dhe pozita të ndryshme të jogës, për të zgjidhur këtë pr,oblem,shiko videon e meposhtme

Leave a Reply