LAJMI I FUNDIT -Zbulohet arsyeja e Polices e cila ia morri jet en familjes se saj

Pro kuroria The melore në Gjilan, Depar tamenti për Kr im,e të R ë n da, ju njofton se sot rreth orës 13h, nga një z yrtare p oli core janë vr a’re 4 persona – anëtarë të familjes së saj dhe në fund e njëjta ka kr yer vet ë vr a zje. Sipas informatave të para, dy shohet se në lagjen ‘’Bujanina’’, në Gjilan”, ka njoftuar Pro kuroria Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply