LAJMI I FUNDIT – Sul Mohet Autobusi I Kosoves Ne Serbi Me Udhtar (VIDEO)

Autobusi i linjës Kosovë-Austri i kompanisë ‘Zhitia’ është su lmuar me gurë, teksa po kalo nte nëpër terr itorin e Serbisë. Sipas dësh mitarëve autobusi u gju ajtë me gur ku si pasojë u th ye xhami si dhe u krijua pa nik tek pasagjerët të cilët po udhëtonin drejtë Austrisë. Për Indeksonline është thënë se për fat të mirë nuk ka ndon jë per son të lë nd uar si pa sojë e këtij sul mi, teksa udhëtarët dhe nga kompania ‘Zhi tia Turs’ janë në pritje të pol icisë për të arritur në ven din e ngj arjes, raporton Indeksonline.

Leave a Reply