LAJMI I FUNDIT: Shikojeni se çka i bën gruas në Gjermani ky djalosh nga Kosova

Një k.rim i rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në një familje shqiptare. Një grua 32 vjeçe është që lluar për vde kje me th ikë nga burri i saj Kr imi ka ndodhur në Itali,në një familje e.migrantësh shqiptarë nga Kosova.Ngjarja e rëndë mësohet se ka ndodhur rreth orës 14:30 minuta të pasdites së sotme. Nuk dihen ende arsyet e këtij kr imi të rënde qe ka ndodhur.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply