LAJMI I FUNDIT: Senatori amerikan bën thirrje për tërheqjen e trupave nga Kosova nëse s’hiqet taksa

Senatori amerikan David Perdue ka komentuar situatën aktuale politike në vend, pas mos marrjes së vendimit për heqjen e taksës nga Qeveria e Kosovës.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Perdue në një shkrim të bërë në rrjetin social Twitter, ka shkruar se për më shumë se dy dekada, forcat amerikane kanë ndihmuar në ruajtjen e paqes në mes të Kosovës dhe Serbisë..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Ai thotë se tani me përparimin historik që është bërë mes dy shteteve, është në dorë të Kosovës që të bëjë pjesën e vet, si dhe të shfuqizojë tarifën e vendosur ndaj Serbisë..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply