LAJMI I FUNDIT – Ja qka u zbulua per rastin e Polices

Një familje në Gjilan është s huar krejtësisht, duke shënuar kështu një nga kr imet m ë të rënda, që kanë ndodhur ndonjëherë në Kosovë. Gazeta Express merr vesh se në momentin kur policja e Kosovës vr au prindërit dhe dy vëllezërit e saj, njëri prej tyre ishte në gju më. Tek secila vik timë ajo kishte shkre pur së paku nga dy pl umba. Gazeta Express sjellë detaje të rënda për krim in e pesëfishtë që ndodhi dje në familjen Bllaca Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply