LAJMI I FUNDIT/ ‘Boll më!’ Rama tjetër masë: Nga nesër duhet të dilni në rrugë vetëm dhe në këto orare

Kryeministri Edi Rama ne nje postim ne rrjetet sociale ben me dije se ka ende persona qe nuk po e kuptojne qe kjo nuk eshte kohe per shetitje, ndaj nga neser, dalja e kembesoreve do kufizohet ne oraret nga 06.00 – 10.00 dhe 16.00 – 18.00, gjithashtu do te ndalohet dalje ne kembe rrugeve me persona te tjere ne krah.

POSTIMI I PLOTE

🔴 MESA DUKET NUK PO KUPTOHEMI SIÇ DUHET ME DISA QË S’DUAN TA MARRIN VESH SE NUK ËSHTË KOHË SHËTITJESH

🔴 NGA NESËR DALJA E KËMBËSORË DO TË KUFIZOHET VETËM NË FASHAT ORARE 06.00 – 10.00 dhe 16.00 – 18.00

🔴 NGA NESËR DO TË NDALOHET DALJA NË KËMBË RRUGËVE ME PERSONA TË TJERË NË KRAH!

🔴 SHKELJA E KËTYRE RREGULLAVE DO TË ND ËSHKOHET ME GJ OBË 10.000 Lekë DHE ME MOSDHËNIEN E ASNJË NDIHME SHTETËRORE NGA PAKETA FINANCIARE E LU FTËS PËR SH KELËSIN!

🔴 BOLL! NJË PAKICË E VOGËL FARE INDIVIDËSH TË PAPËRGJEGJSHËM NUK MUND TË S ABOTOJNË SAKRIFICËN E NJË POPULLI TË TËRË, DUKE RR EZIKUAR JETËN E TYRE DHE TË NJERËZVE TË TJERË!

🔴 NDJESË 1000 HERË🙏 PO KJO ËSHTË LU FTË DHE S’KA ASNJË RRUGË TJETËR!

🔴 F RIKË ASPAK, KUJDES PO! ME HIR OSE ME PAHIR! DIELLI ATY DO JETË PRAPË, NDËRSA JETËT E HUMBURA NUK KTHEHEN MË!

Leave a Reply