LAJMI FUNDIT: Zbulohet gjithqka: Kjo është arsyeja (Video)

Sipas fqinjëve të familjes Bllaca, përmendet që çështjet pronësore mund të jenë shk aku i kësaj vra.sje. “Një banesë të cilën familja e kishte në pronësi dhe pas një mosma rrëveshje rreth lëshimit me qira ose shitjes së saj, ka ndodhur konf.likti”, kanë thënë fqinjët për lajmi.net.Gjithashtu vlen të theksohet se sipas fqinjëve, fillimisht ishte vëllau i vogël ai që ka sht.ënë në babain, nënën dhe vëllaun e tij dhe më pastaj, policja në fjalë ka vr.arë vëllanë dhe pastaj vetën Ndiqni pamjet JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply